close
Beauty & more

Hoe u uw extra tijd thuis kunt gebruiken om uw spel voor schoonheid en huidverzorging te verbeteren

Aangezien sociale afstand nemen en thuiswerken onze nieuwe norm wordt, nemen we bij mbg de tijd om te bespreken hoe we deze ervaring optimaal kunnen benutten. Of het nu gaat om het opnieuw verbinden met oude vrienden of om de tijd te hebben om eindelijk dat huisproject dat je hebt uitgesteld, een vliegende start te geven, er zijn enkele voordelen aan dat je zoveel tijd thuis doorbrengt.

Test nieuwe formules uit en kijk wat voor uw huid werkt.

Jeuk om een ​​nieuw huidverzorgingsproduct te proberen, maar nerveus over bijwerkingen? Beschouw deze keer thuis als een proefrit met een lage inzet. Je zult de door de huid zuiverende storm kunnen doorstaan ​​zonder oneffenheden te moeten verdoezelen voor geïmproviseerde sociale bijeenkomsten.

Vergeet lichaamsverzorging niet.

Een skin-reset kan ook een geweldige kans zijn om op de natuurlijke deodorant-bandwagon te springen. ‘Het gezicht maakt immers maar een klein deel uit van je huid’, zegt Pierce, dus het is ook de moeite waard om je te concentreren op lichaamsverzorging. En als er één lichaamsverzorgingsproduct is dat mogelijk een isolatieperiode vereist, is het die natuurlijke deo.

Ga op avontuur met gewaagde tinten.

Deze tijd van sociale afstand is ook een kans om met make-up te spelen. Hoewel sommige mensen genieten van de vrijheid van een bloot gezicht (er is misschien nooit een beter moment om zonder make-up te gaan), kan het soms helpen om je gemotiveerd te voelen voor de dag door je normale ochtendroutine te volgen. Dat gezegd hebbende, het aanbrengen van make-up kan therapeutisch zijn – of het nu een volledig gezicht is of slechts een paar vegen mascara.

admin

The author admin

Leave a Response