close
Interieur & Exterieur

Ideeën voor het gebruik van blauw om uw huis deze zomer op te fleuren

Word je ooit enthousiast door de gedachte wat het gebruik van je favoriete kleur om mee te decoreren voor jezelf en je huis kan doen?

Misschien denk je dat het gek is, maar dat doe ik! Ik omring mezelf graag (zonder overboord te gaan) met mijn favoriete kleur. Er is gewoon iets vrolijks aan mij om het door mijn hele huis te strooien.

Als u op zoek bent naar de perfecte kleur om uw huis deze zomer op te fleuren, raad ik u ten zeerste decoratieve accenten in blauwtinten aan! Het is de kleur van het water en de lucht en koele, verfrissende zwembaden. Van Carolina-blauw tot iris, koningsblauw en marine tot turkoois – maak je klaar om je zomerruimtes op te fleuren met deze immer populaire kleur met deze aanwijzers.

Gebruik gerechten voor een goedkope en gemakkelijke blauwe kleur

Grijp wat kommen, borden en bestek in vaste stoffen en prints, en mix en match ze vervolgens tot een kleurrijke couvert. Oh, en bind een beetje touw rond zilverwerk voor een unieke look. De dollarwinkel is een fantastische bron voor goedkoop servies!

Vergeet de kussens niet

In mijn gedachten kun je niet praten over decoreren zonder over kussens te praten. 😀 Jullie weten allemaal dat ik het leuk vind om patronen te mengen, dus het grote stevige vierkante kussen in korenbloem, naast een klein gestreept marineblauw en wit kussen bovenop de zelfgemaakte gestoffeerde bank met buffelcontrole is mijn jam. In combinatie met andere kleurrijke elementen zoals de turquoise glazen vaas, heb je een perfect zomers plekje in huis!

Voeg leven toe met bloemen

Ik vind het heerlijk om verse en nepbloemen in mijn kamers op te nemen, vooral in de zomer. Alles bloeit buiten deze tijd van het jaar, dus waarom breng je het buiten niet naar binnen? Deze gedroogde hortensia’s voegen een moeilijk te missen pop van blauw toe terwijl groen in een blauwe kom met patroon en een navy mini-urn gedraaide kandelaar een eenvoudig vignet in de eetkamer completeren. Er is meer patroonmenging gaande met de marineblauwe en witte kussens en mis die couvert waar ik het eerder over had niet.

Pak een kleurrijke container

Deze hoge blauwe ombrè keramische kruik is groot en maakt een behoorlijk zomers statement op mijn schoorsteenmantel. Ik moet nog een plek in ons huis vinden, het wordt niet levendiger. Als het gaat om containers, denk dan buiten de doos voor vulmiddel. U hoeft niet altijd een of andere bladsteel te gebruiken.

admin

The author admin

Leave a Response