close
Interieur & Exterieur

Waarom decoreren met witte kameraccessoires ervoor zorgt dat uw huis er geweldig uitziet

Wit fleurt een ruimte op en trekt je aandacht

Het middelpunt op de eettafel in ons strandappartement is een perfect voorbeeld van hoe strategisch gebruik van witte accenten uw aandacht trekt en een vleugje helderheid toevoegt in een anders donkere ruimte.

De donkerhouten tafel is omgeven door grijs – een grijze plank en latmuur, grijze stoelen, een grijs keukenschiereiland en zelfs de grijze achterwand in de keuken. Elk middelpunt dat geen wit bevatte, zou in de kamer verloren zijn gegaan en je oog zou net over de tafel zijn geschoven.

Het dient als basis voor vignetten

Als ik een vignet aan het samenstellen ben, zoals dit in mijn eetkamer, inclusief witte kameraccessoires, doet dat wonderen. In dit voorbeeld bieden de witte accessoires een plek voor je oog om te rusten in een anders kleurrijk en mogelijk druk vignet.

Of het nu het wit is van de dikke kandelaars, de kaarsen zelf, de lampvoet, de vazen ​​of de borden, ik vind het geweldig hoe elk van deze stukken kan worden gecombineerd met alle andere kleuren zonder elkaar te bevechten en zonder misplaatst te lijken.

Wit voelt en ziet er schoon uit

Ben je ooit gestopt om te denken dat wat je gebruikt om je huis mee te versieren, je ruimtes er vies en schoon uit kan laten zien? Ik denk dat dat helemaal waar is! Stel je voor hoeveel huizen je bent binnengelopen waar het hele decor donker is. De ruimte is misschien wel schoon als een fluit, maar het gaf waarschijnlijk niet het gevoel schoon te zijn. Er bestaat geen twijfel over – we associëren wit allemaal met reinheid – toch?

Wit en groen

Wit en groen zijn als pindakaas en gelei. Ze zijn gewoon zo goed samen! Ooit opgemerkt hoe wanneer je groen in een witte vaas of plantenbak doet, de containers helderder lijken? En dat de toevoeging van groen, ook al is het nep, leven in een kamer brengt?

Wit kan een kamer licht en luchtig maken

Als je voor een lichte en luchtige look in een kamer gaat, hoef je geen witte muren of alles wit te hebben. U kunt die look bereiken door simpelweg genereus te zijn met witte kameraccessoires die door de hele kamer worden gestrooid. De accessoires die je gebruikt, hoeven ook niet groot te zijn. Als je het als een geheel bekijkt, stop je hier en daar kleine witte vlekken weg en krijg je een helder licht en luchtig signaal naar je hersenen.

Wit gemengd met hout

Hoewel ik meestal alleen wit als accent in een ruimte gebruik, wil ik soms gewoon alles uit de kast halen en helemaal los gaan. Maar hier is de kicker – alle witte ruimtes kunnen grimmig en koud aanvoelen en er uitzien, en dat is helemaal niet mijn stijl. Ik geef veel de voorkeur aan ruimtes die gevuld zijn met warmte en een beetje gezelligheid.

admin

The author admin

Leave a Response